​Vimax Original Canada – 3D Izon Hologram

Pembekal Herba Terbaik untuk Lelaki

Pil VIMAX adalah kapsul yang diformulasi dari Kanada yang mula menjadi perhatian lelaki untuk tujuan kesihatan seksual. Pil VIMAX ialah makanan tambahan atau food sumplimen untuk lelaki yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dengan cara yang selamat.

Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan.
Kebaikkan Vimax

Memberi kekerasan serta saiz yang diidamkan oleh pasangan anda.

Memberi stamina dan energi untuk melakukan aktiviti harian dan seksual.​

Memekatkan air mani dan sekaligus meningkatkan kualiti sperma

Membaiki dan melancarkan perjalanan darah dalam tubuh ke zakar

Adakah Vimax memberi kesan sampingan?

Jawapannya adalah TIDAK. Vimax diperbuat dari 100% bahan semulajadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doktor.

Apakah kesan Vimax?

Apabila anda menggunakan pil Vimax, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda. Peningkatan keseronokan seksual, lebih keras / ereksi lebih lama dan peningkatan daya ketahanan seks.

Bagaimana menggunakan Vimax?

Ambil 1 biji kapsul pagi ataupun malam. Elakkan meminum kopi sewaktu pengambilan Vimax. Jika anda ada memakan ubatan lain, jarakkan sekurang-kurangnya 2 jam sebelum atau selepas makan Vimax. Dinasihatkan anda tidak mengambil seberang ubatan berasaskan glutathione atau untuk tujuan detoksifikasi kerana ia bakal meneutralkan kesan Vimax. Kurangkan meminum air batu atau air kelapa.

Berapa lama perlu menggunakan Vimax?

Secara purata, kesan dapat dilihat seawal 7-14 hari, walaubagaimanpun, anda disarankan untuk menggunakan Vimax sekurangnya 3 bulan untuk mendapatkan hasil yang optimum dan kekal.

Bagaimana memeriksa ketulenan Vimax?

Vimax didatangkan dengan ciri sekuriti baru iaitu 3D Izon Hologram. Di atas Hologram tersebut tertera 7 digit nombor unik untuk diperiksa di pengkalan data rasmi Vimax Group.

Sila Klik disini untuk memeriksa ketulinan Vimax.
​Pastikan produk Vimax yang anda beli berserta pelekat hologram seperti dibawah.

Kaedah Lain Menetukan Ketulinan Vimax

  1. Selain daripada menentukan ketulinan Vimax dengan memeriksa nombor siri di pengkalan data Vimax Group, anda juga dapat menilai ketulinan produk dengan cara seperti dibawah. Maklumat di bawah adalah berdasarkan pengalaman kami menjual Vimax selama 7 tahun.
  2. Buka kapsul dan calit sedikit serbuk tersebut di lidah, jika anda berasa pahit seperti ubat bermakna ia adalah TIRUAN. Sepatutnya bila dicalit, anda akan merasai dan bau seperti herba.
  3. Buka kapsul dan tuang semua isi diatas kertas, jika ada tertinggal lebihan serbuk di dinding kapsul, ia adalah produk TIRUAN.
  4. Jika anda berasa pening, berdebar dada dan peluh sejuk di sekitar dahi, ia bermakna anda telah makan produk Vimax TIRUAN.
  5. Harga Vimax TIRUAN biasanya adalah jauh lebih murah daripada Original.

Hampir 40% daripada pelanggan kami adalah mereka yang pernah terbeli Vimax tiruan kerana harga yang dijual adalah jauh lebih murah. Jangan jadikan diri anda sebagai mangsa penipuan penjual yang tidak bertanggungjawab. Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan penerangan mengenai produk. Whatsapp ke 0133307976

Cara Pembelian

1. Klik butang dibawah untuk meneruskan pembayaran.
2. Isi borang dan hantarkan slip transaksi melalui email ke [email protected] ataupun whatsapp ke 0133307976
3. Pesanan produk akan dihantar pada hari yang sama jika pesanan diterima sebelum jam 1.00 petang.
4. Pesanan anda akan dihantar menggunakan Poslaju serta di balut rapi menggunakan bubble envelop untuk kerahsiaan.

Hubungi Kami

Eddie
013-3307976
Selangor Cyberjaya, Putrajaya, Seri Kembangan, Puchong, Damansara, Bangi, Kajang